Review: "Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)"

CONFIRA NOSSA RECOMENDAÇÃO SOBRE ESSE LIVRO:

Eu recomendo o livro "Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)" de "America's Test Kitchen". É um guia completo para entender e cozinhar todos os tipos de cortes de carne. É uma ótima ferramenta para aqueles que estão iniciando na cozinha ou para aqueles que querem aprender mais sobre a carne. O livro oferece instruções passo a passo e fotos detalhadas para ajudar os leitores a desenvolver suas habilidades de preparação de carne. Além disso, oferece conselhos sobre como escolher, preparar e armazenar diferentes cortes de carne de forma segura.

O livro contém uma variedade de receitas, começando com a preparação básica de carnes magras e terminando com refeições gourmet. Além disso, é fornecida informação sobre temperos e marinadas, técnicas de grelhagem e assar, e muito mais. O livro contém também informação sobre ingredientes específicos, como costelas, pernas, paleta, lombo e filés, e como preparar cada um deles para obter o melhor resultado.

Eu recomendo fortemente o livro "Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)" de "America's Test Kitchen" para todos aqueles que querem aprender sobre o preparo de carne. É um ótimo livro para ajudar a desenvolver suas habilidades de culinária. Oferece informação sobre como escolher, preparar e armazenar carnes de forma segura, temperar e marinar, técnicas de grelhagem e assar, e receitas gourmet. O livro é simplesmente fantástico e muito útil para qualquer pessoa interessada em cozinhar carne.

LEIA A AMOSTRA DO LIVRO ONLINE

Acesse a amostra grátis e sinta um gostinho do que você irá encontrar no livro Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition) sem pagar nada!

Leia online um trecho do livro e curta a experiência antes de adquirir a versão completa.

CONFIRA A SINOPSE DO LIVRO ANTES DE BAIXAR:

2021 IACP Award Winner in the General CategoryIncrease your meat counter confidence with this must-have companion for cooking beef, pork, lamb, and veal with more than 300 kitchen-tested recipes.Part cookbook, part handbook organized by animal and its primal cuts, Meat Illustrated is the go-to source on meat, providing essential information and techniques to empower you to explore options at the supermarket or butcher shop (affordable cuts like beef shanks instead of short ribs, lesser-known cuts like country-style ribs, leg of lamb instead of beef tenderloin for your holiday centerpiece), and recipes that make those cuts (72 in total) shine.Meat is a treat; we teach you the best methods for center-of-the-plate meats like satisfying Butter-Basted Rib Steaks (spooning on hot butter cooks the steaks from both sides so they come to temperature as they acquire a deep crust), meltingly tender Chinese Barbecued Roast Pork Shoulder (cook for 6 hours so the collagen melts to lubricate the meat), and the quintessential Crumb-Crusted Rack of Lamb. Also bring meat beyond centerpiece status with complete meals: Shake up surf and turf with Fried Brown Rice with Pork and Shrimp. Braise lamb shoulder chops in a Libyan-style chickpea and orzo soup called Sharba.Illustrated primal cut info at the start of each section covers shopping, storage, and prep pointers and techniques with clearly written essays, step-by-step photos, break-out tutorials, and hundreds of hand-drawn illustrations that take the mystery out of meat prep (tie roasts without wilderness training; sharply cut crosshatches in the fat), so you'll execute dishes as reliably as the steakhouse. Learn tricks like soaking ground meat in baking soda before cooking to tenderize, or pre-roasting rather than searing fatty cuts before braising to avoid stovetop splatters. Even have fun with DIY curing projects.Leia mais

VERSÃO EM PDF DA SINOPSE DO LIVRO

Clique agora mesmo no botão abaixo para desfrutar de forma totalmente gratuita da versão em PDF de um trechinho do livro Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition).

Que tal mandar esse livro para um amigo que também gosta desse assunto? Basta enviar o link para download, e não precisa se preocupar com os direitos desse documento, ele é livre para compartilhamento.

O QUE ESTÃO DIZENDO SOBRE ESSE LIVRO

Como um bom leitor, você com certeza gosta de ver as reviews e resenhas que outras pessoas fizeram após suas leituras.

Clique no botão abaixo e descubra o que as pessoas estão falando sobre Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition).

Ver reviews dos leitores

ADOREI A RECOMENDAÇÃO, QUERO COMPRAR:

Agora que você já leu todo o conteúdo que foi disponibilizado de forma gratuita, e tem certeza que é uma ótima leitura, incentive o trabalho do autor comprando o livro completo através deste link:

Termos Relacionados

  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” comprar
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” gratis
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” ler online
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” download
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” preço
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” baixar
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” pdf
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” sinopse
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” resenha
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” baixar pdf
  • livro “Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)” online

RECOMENDAMOS PARA VOCÊ

Agora que sabemos um pouco mais sobre os seus interesses, confira abaixo outros livros da categoria Gastronomia e Culinária e outros títulos similares à Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All Kinds (English Edition)