Review: "Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)"

CONFIRA NOSSA RECOMENDAÇÃO SOBRE ESSE LIVRO:

Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition) de Francis Mallmann é um livro único que oferece aos leitores uma visão de como cozinhar legumes e frutas de maneira espetacular. Esta obra do chef argentino Mallmann contém instruções detalhadas sobre como preparar e cozinhar com fogo, além de inúmeras deliciosas receitas. O livro é especialmente interessante para aqueles que já estão familiarizados com a culinária, pois é recheado de técnicas de fogo ao ar livre. Com uma linguagem simples e direta, o autor explica de maneira minuciosa todo o processo de preparação e cozinhado dos alimentos. Além disso, o livro oferece aos leitores muitas ideias e dicas úteis para preparar as mais saborosas refeições ao ar livre.

Eu recomendo Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition) de Francis Mallmann para todos aqueles que estão interessados em descobrir as técnicas de culinária ao ar livre. Esta obra oferece aos leitores não só instruções detalhadas sobre como preparar e cozinhar alimentos com fogo, mas também receitas saborosas e deliciosas. O livro é escrito em uma linguagem simples e direta que torna o processo de preparação e cozinhado dos alimentos muito mais fácil de se entender. E, além disso, oferece dicas e truques úteis para preparar refeições às vezes exóticas, mas muito saborosas.

Não importa se você já é um experiente cozinheiro ao ar livre, ou se você está começando do zero, Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition) de Francis Mallmann é o livro certo para você. Com instruções detalhadas, receitas deliciosas e dicas úteis para preparar alimentos, este livro ensinará você a preparar refeições exóticas e saborosas para você e seus amigos. Por isso, eu recomendo esta obra para todos aqueles que estão interessados em se aventurar na cozinha ao ar livre.

LEIA A AMOSTRA DO LIVRO ONLINE

Acesse a amostra grátis e sinta um gostinho do que você irá encontrar no livro Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition) sem pagar nada!

Leia online um trecho do livro e curta a experiência antes de adquirir a versão completa.

CONFIRA A SINOPSE DO LIVRO ANTES DE BAIXAR:

A groundbreaking new approach to grilling vegetables and fruit from the author of Seven Fires and Mallmann on FireGreen Fire is an extraordinary vegetarian cookbook, as Mallmann brings his techniques, creativity, instinct for bold flavors, and decades of experience to the idea of cooking vegetables and fruits over live fire. Blistered tomatoes reinvigorate a classic Caprese salad. Eggplants are buried whole in the coals—a technique called rescoldo—then dance that fine line between burned and incinerated until they yield an ineffable creaminess made irresistible with a slather of parsley, chile, and aioli. Brussels sprout leaves are scorched and served with walnuts; whole cabbages are sliced thick, grilled like steaks, and rubbed with spice for a mustard-fennel crust. Corn, fennel, artichokes, beets, squash, even beans—this is the vegetable kingdom, on fire.The celebrated Patagonian chef, known for his mastery of flame and meat, the chef who romanced the food world with an iconic image of a whole cow dressed and splayed out over licking flames, is returning to the place where his storied career began—the garden and all its bounty. It’s his new truth: the transformation wrought by flame, coals, and smoke on a carrot or peach is nothing short of alchemy.And just as he’s discovered that a smoky, crackling-crusted potato cooked on the plancha is as sublime as the rib-eye he used to serve it next to, Mallmann’s also inspired by another truth: we all need to cut down on consuming animals to ensure a healthier future for both people and the planet. Time to turn the fire “green.”The fruit desserts alone confirm live fire’s ability to transform and elevate any ingredient. Mallmann roasts whole pineapples, grills grapes, chars cherries, and then finds just the right unexpected match—melted cheese, toasted hazelnuts, Campari granita—to turn each into a simple yet utterly entrancing dish.Cooking with fire demands both simplicity and perfection. But the results are pure magic. By using this oldest of cooking techniques, you’ll discover fruits and vegetables pushed to such a peak of flavor it’s as if they’d never been truly tasted before.Leia mais

VERSÃO EM PDF DA SINOPSE DO LIVRO

Clique agora mesmo no botão abaixo para desfrutar de forma totalmente gratuita da versão em PDF de um trechinho do livro Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition).

Que tal mandar esse livro para um amigo que também gosta desse assunto? Basta enviar o link para download, e não precisa se preocupar com os direitos desse documento, ele é livre para compartilhamento.

O QUE ESTÃO DIZENDO SOBRE ESSE LIVRO

Como um bom leitor, você com certeza gosta de ver as reviews e resenhas que outras pessoas fizeram após suas leituras.

Clique no botão abaixo e descubra o que as pessoas estão falando sobre Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition).

Ver reviews dos leitores

ADOREI A RECOMENDAÇÃO, QUERO COMPRAR:

Agora que você já leu todo o conteúdo que foi disponibilizado de forma gratuita, e tem certeza que é uma ótima leitura, incentive o trabalho do autor comprando o livro completo através deste link:

Termos Relacionados

  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” comprar
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” gratis
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” ler online
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” download
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” preço
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” baixar
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” pdf
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” sinopse
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” resenha
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” baixar pdf
  • livro “Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)” online

RECOMENDAMOS PARA VOCÊ

Agora que sabemos um pouco mais sobre os seus interesses, confira abaixo outros livros da categoria Gastronomia e Culinária e outros títulos similares à Green Fire: Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking (English Edition)